Pagina de start a forumului Planeta Moldova Planeta Moldova
Forumul Galaxiei

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Automibilul in MD si RO
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Planeta Moldova -> Tehnica, Arhitectura, Design
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Petrica
Cetatean al Planetei

Data înscrierii: 01/12/2004
Locație: D.Stuttgart

MesajTrimis: Dum 03 07, 2010 7:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tyger a scris:

faina... sa o stapanesti sanatos
merci Smile
cred ca anul acesta voi incepe sa ma gindesc s-o vind in 2010-2011, sa-mi iau posibil un XC90 ori un S80 mai nou.
Stie cineva cum decurge rocedura de devamare a remorcelor cu numere germane (nu numere tranzit) in MD?
adic pot sa vind formal remorca rudelor in MD s-o inregistreze in MD si eu sa iau doar numarul german si documentele pentru a o scoate de la evidenta din D?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Planeta Moldova -> Tehnica, Arhitectura, Design Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum