| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
stasik General de flota stelara

Data înscrierii: 20/09/2006 Mesaje: 1904 Locație: daBLIN
|
Trimis: Lun 03 30, 2009 1:28 am Titlul subiectului: |
|
|
paliubomu trebu kapika...  |
|
| Sus |
|
 |
mitropolitul dunitru Bacterie Galactica
Data înscrierii: 17/05/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Dum 05 17, 2009 3:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| zimbru ....in ce s-a transformat?imi aduc aminte cu mare placere cind aceasta echipa ne reprezenta tara in liga campionilor cite emotii pozitive am trait se umplea stadionul un ajiotaj imens.acum cu regret nu au jucatori de valoare si joaca ei nu fotbal da oina |
|
| Sus |
|
 |
Klandestino (Milano) General de flota stelara

Data înscrierii: 22/02/2005 Mesaje: 2019 Locație: Como,Italy
|
Trimis: Lun 05 18, 2009 12:57 am Titlul subiectului: |
|
|
pridiot prazdnik i na nashei ulitze Mitropol...tu glavna bolei za zimbru ppin la urma  _________________ vsio...priehali... |
|
| Sus |
|
 |
myina Cetatean al Planetei

Data înscrierii: 19/03/2009 Mesaje: 810 Locație: zavod alifa
|
Trimis: Joi 09 10, 2009 7:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Uraaaaaaaaaaaaaa! Hai Moldova! cam asa ieri la meci strigam cu totii cit ne tineau plaminii, am plins de bucurie, a fost adevarat spectacol.
Naționala Moldovei a reușit un egal, scor 1:1, în fața fostei campioanei a Europei, selecționata Greciei. Golul moldovenilor a fost marcat în ultimul minut al partidei de Valeriu Andronic.
 _________________ Anch’ io sono pittore!
Ultima modificare efectuată de către myina la Joi 12 03, 2009 10:45 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 09 18, 2009 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Rezultat MARE pentru campioana Moldovei! Steaua - Sheriff 0:0
Sheriff a debutat excelent în Europa League, ținând cont de numele echipei Steaua, a reusit un rezultat foarte bun pentru fotbalul moldovenesc.
Un material-analiză a lui Sandu Grecu, înaintea meciului de joi {17sept.}
De ce Steaua va avea un meci greu cu Sheriff-ul:
1. Pentru că Sheriff este o echipă care joacă defensiv. Are o apărare bine pusă la punct, cu jucători de valoare, care respectă în tocmai indicațiile antrenorului. Are un joc tactic foarte bun, remarcat chiar și de antrenorul lui Olympiacos Pireu, Temuri Ketsbaia.
2. Pentru că Steaua joacă fără suporteri, iar asta-i avantajează pe moldoveni, care sunt obișnuiți să evoluieze pe stadioane aproape pustii. Steaua - nu.
3. Pentru că Sheriff, fiind o echipă mică în Europa, nu are nimic de pierdut, în timp ce Steaua va juca având presiunea patronului Gigi Becali, a publicului din România și a presei.
4. Pentru că Steaua îi va subestima pe tiraspoleni și îi va trata ca pe o echipă mică. Ce nu știu steliștii este că Sheriff mai este și valoroasă. Un club care a picat în fotbalul moldovenesc parcă de pe o altă planetă.
5. Pentru că fiecare jucător de la Sheriff va "muri" pe teren, meciurile din Europa League fiind o oportunitate rară de a se remarca și de a prinde un contract bun afară.
6. Pentru că Steaua vine după un meci greu la Mediaș, iar Sheriff după un antrenament cu public contra debutantei Viitorul Orhei.
7. Pentru că antrenorul tiraspolenilor, Leonid Kuciuk, studiază Steaua de 3 săptămâni, în timp ce Bergodi va analiza dvd-urile cu Sheriff abia de luni dimineață. _________________ Anch’ io sono pittore! |
|
| Sus |
|
 |
Chingachguk Amiral de Flota Stelara

Data înscrierii: 26/03/2005 Mesaje: 3967 Locație: In vii si livezi si te duci.
|
Trimis: Vin 09 18, 2009 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
De demult (daca in genere o fi fost vre-o data) nu am mai intalnit domnisoare intr-atat de pasionate de fotbal. Chiar nici eu nu sunt asa de fun
Jios palaria! _________________ Cand iti dau un cap in gura iti umplu gura cu matreata! |
|
| Sus |
|
 |
Hector Amiral de Flota Stelara
Data înscrierii: 18/03/2005 Mesaje: 3064 Locație: Chisinau, Romania
|
Trimis: Vin 10 23, 2009 8:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Zi istorică pentru fotbalul moldovenesc! Sheriff Tiraspol a îngenuncheat cu 2:0 vice-campioana Olandei, Twente
http://www.unimedia.md/?mod=news&id=13991 _________________ In Bagdad e liniste ....(pana una alta...) |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Vin 10 23, 2009 8:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Unirea Urziceni” a „destrămat” pe „Glazgow Rangers”
http://timpul.md/article/2009/10/22/4652 _________________ In Bagdad e liniste ....(pana una alta...) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 10 23, 2009 9:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Tacs vreu sa fac o concretizare ca cel de al doilea gol marcat nu a fost in min 90 ci in cele 3min care au fost date suplimentar . Acele 3min de tensiune max pentru Twente Olanda si glorie pentru Sheriff Tiraspol, iaca asa se scrie istoria
...eh sa-i bata asa si pe cei de la Steaua
Bravo Balima, Bravo França
p.s.: in timp ce Sheriff se bucura de victorie, Steaua a ajuns de risu lumii, in trei meciuri jucate in Europa League nu a inscris niciun gol si este pe ultimul loc in grupa H.  _________________ Anch’ io sono pittore! |
|
| Sus |
|
 |
Klandestino (Milano) General de flota stelara

Data înscrierii: 22/02/2005 Mesaje: 2019 Locație: Como,Italy
|
Trimis: Vin 10 23, 2009 3:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
paliubomu Muie Sheriff !!!!  _________________ vsio...priehali... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 10 23, 2009 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
paliubomu am sa tin cu ai nostri  _________________ Anch’ io sono pittore! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 12 03, 2009 10:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Fara victorie dupa cinci partide in Europa League Steaua paraseste cupele europene. Ieri a ratat ultima șansa de calificare.
Steaua-Sheriff 1-1 _________________ Anch’ io sono pittore! |
|
| Sus |
|
 |
Wolland Ministru Galactic
Data înscrierii: 14/04/2004 Mesaje: 8372
|
Trimis: Joi 12 03, 2009 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
VICTORIE ! URA ! BECALIOTUL A ÎNFRÂNT DIN NOU STEAUA ! Ciobanul nu s-a lăsat până nu a distrus cea mai bună echipă românească. De-acu înainte întrecerile europene vor fi vizionate de steliști numai la televizor ! (Să fie ei liniștiți, că tot fotbalul românesc le seamănă, că toți sunt niște rahați cu ochi și nimic mai mult !) _________________ Bye, bye everybody ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 12 14, 2009 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ Anch’ io sono pittore! |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Sâm 02 27, 2010 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Frunză i-a trimis pe ruși la plimbare!
Viorel Frunză este primul fotbalist moldovean care a refuzat un contract în Rusia din cauză că echipa i-a pus condiția să fie legitimat ca jucător rus!
Dinamo Breansk, formația care îi va lua locul lui Alania Vladikavkaz în a doua divizie valorică, l-a contactat pe Frunză imediat după amicalul Naftan (Belarus) – Krîlia Sovetov Samara (Rusia). Atacantul moldovean a jucat o repriză pentru belaruși și a marcat un gol în poarta lui Krîlia.
„Am fost căutat la hotel de o persoană din conducerea clubului Dinamo Breansk. Mi s-a propus un contract bun, dar să renunț la cetățenia moldovenească. Am refuzat pentru că îmi doresc să joc la echipa națională a Moldovei”, a declarat Frunză în exclusivitate pentru Publika TV.
Din cauză că în Rusia este interzisă cetățenia dublă, toți fotbaliștii moldoveni legitimați în campionatul rusesc ca jucători ruși riscă să nu mai joace pentru naționala Moldovei, chiar dacă își doresc acest lucru. Presa din Rusia scrie că marți va avea loc o întâlnire dintre președintele Federației de fotbal a Rusiei și Michel Platini, după ce federațiile din Moldova și Ucraina s-au plâns la UEFA că își pierd fotbaliștii de națională. Atât UEFA, cât și FIFA au recomandat Federației ruse să rezolve problema fotbaliștilor străini cu pașaport rusesc pe cale amiabilă.
Sursa: Publika TV
Respekt Mujiku.....cu aceeasi ocazie...mai bine si-ar lua cetatenie romaneasca si ar putea evolua in toate cluburile din europa....cu adevarat veritabile.... _________________ In Bagdad e liniste ....(pana una alta...) |
|
| Sus |
|
 |
horto_magiko Bacterie Galactica
Data înscrierii: 24/02/2010 Mesaje: 8 Locație: galaxia tridimolepulalcoolotiberimeteri planetara
|
Trimis: Lun 03 01, 2010 10:32 am Titlul subiectului: |
|
|
ganditiva ca turcia a participat prima data la un turneu final prin anii '90, sper sa nu gresesc! si au avut performanta.... am vazut cu totii:D
capu sus , peste vreo 3-4 secole o sa ajungem si noi acolo:)))
si a sa jiucam fotbal in protivogaz si cu o minge detectoare de eventuale atacuri teroriste))))
P.S. Rapid clubul nostru drag mult ce te iubim, la bine la rau fluturam steagul alb visiniu!!!!!!! RAPID |
|
| Sus |
|
 |
|
Trimis: Joi 03 04, 2010 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Balint începe cu victorie: Moldova a învins Kazahstanul
Gabi Balint a debutat victorios pe banca tehnică a naționalei de fotbal a Republicii Moldova. Într-un meci amical, disputat miercuri, 3 martie, în Antalya, Turcia, Moldova a învins Kazahstanul, scor 1-0, transmite Info-Prim Neo.
Tricolorii au dominat cursul jocului, creându-și mai multe situații de gol. Una dintre acestea a fost realizată de Alexandru Epureanu în repriza secundă. Următorul meci amical Moldova îl va disputa pe 11 august acasă în compania echipei similare a Georgiei. _________________ In Bagdad e liniste ....(pana una alta...) |
|
| Sus |
|
 |
BIOTIC Cetatean al Planetei

Data înscrierii: 12/07/2005 Mesaje: 789 Locație: str. Preciziei 69
|
Trimis: Dum 04 18, 2010 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Az am fost la zimbru – sheriff 0-1, mai tare m-an inervat.
sheriff au vandut jumatate de echipa de anul trecut si nu joaca cum jucau era de asteptat, da cu toate astea aveau ceva idei, da zimbru *lea ca joaca rau e tare putin spus, ca o turma de boi care se misca toti odata dintr-o parte in alta
cu asa un campionat intern mai mari sunt sansele de a lansa un satelit maldavnesc decat de a participa la vreun European sau Mondial  _________________ beu.....don't disturb! |
|
| Sus |
|
 |
Wolland Ministru Galactic
Data înscrierii: 14/04/2004 Mesaje: 8372
|
Trimis: Mie 04 21, 2010 10:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| RAPID a făcut surcele din steaua ! Scor - 5 la 1 !!!!! Ciobanul se linge-n cur singur ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 04 21, 2010 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
wau! super, demult nu-i mai urmaresc pe cei de la steaua, dar oricum orice infringere a lor ma bucura mult.
Bravo Rapid! _________________ Anch’ io sono pittore! |
|
| Sus |
|
 |
|